CÉGÜNKRŐL

A Szolárium Szerviz Kft. közel húsz éve, 1997 óta foglalkozik minőségi új és használt szoláriumok forgalmazásával.

Legújabb bemutatótermünkben, melyet Szegeden, a Kossuth L. sgt. 109. szám alatt (az udvarban) találhat meg új, – és használt gépeket is láthat, amelyek mind a jelenlegi legismertebb gyártók termékei. Ezek a szoláriumok álló, – és fekvő kivitelezésűek, ráadásul a helyszínen kipróbálásukra is van lehetőség, így nálunk garantáltan jól jár!

S ez még nem minden, mivel egyéb, szintén hasznos és fontos kellékek széles tárházával is várjuk új bemutatótermünkben: barnulást segítő szolárium-kozmetikumokkal, kiegészítőkkel és berendezésekkel, többek között.

Az általunk forgalmazott modellek az Európai Unió teljes területén piacvezető minőséget képviselnek, s folyamatos bővítéssel, képzésekkel, tevékenységi köreink szélesítésével továbbra is Ügyfeleink, Partnereink megelégedettségét kívánjuk szolgálni.

szoláriumok

A Magyar Szolárium Egyesület

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy társaságunk az egyesület tagja. Közös célkitűzéseink között szerepel, hogy a hazai tagok kölcsönösen elérjék egymást, s folyamatos továbbképzéssel itthon minél magasabb színvonalat képviselhessenek.

Az MSZE e mellett folyamatos információkkal látja el tagjait – beleértve minket is -, hogy a nemzetközi trendek, és lehetőségek eljussanak,  ezek tudatában a lehető legtöbbet hozzunk ki termékeinkből, szolgáltatásainkból, cégünkből.

Interjú

Aki fantáziát lát benne, annak érdemes belevágni! – interjú Lakatos Gáborral a Szolárium Szerviz és Kereskedelmi Kft. alapítójával. Bővebben…

Call Now Button