BIZOMÁNYI ÉRTÉKESÍTÉS

Bizományos vagy készpénzes értékesítésre átvesszük használt, közösségi használatú szolárium gépét.

Mit jelent a bizományos értékesítés?

Cégünk, használt szolárium gépek bizományosi kereskedelmével is foglalkozik. Az alapvető irányelvekről, feltételekről próbálunk itt bővebb tájékoztatást nyújtani.

Az első félreértést az szokta okozni, hogy sokan nem tudják, mi az a bizományosi értékesítés. A fogalom annyit jelent, hogy az eladónak akkor lesz az átadott termékből pénze, amikor a készüléket elvitték tőlünk. Vagyis nem akkor, amikor bekerül hozzánk!

Nem tudjuk megmondani pontosan, hogy mennyit ér egy készülék, amíg nem láttuk. A típus és kor függvényében, körülbelüli piaci árat lehet csak mondani. Az árra vonatkozó konkrét javaslatunkat, csak a szemrevételezés, kipróbálás és mérések elvégzése után tudjuk megtenni.

A szállítást, a szakszerűség igénye miatt, mi végezzük el. A szállítási díj az eladót terheli, amely a készülék értékesítésekor kerül elszámolásra.

Kereskedő cég lévén haszonkulccsal dolgozunk. Így az általunk meghirdetett termékeket, magasabb áron kínáljuk, mint, amely összegben a bizományba vételkor megalkudtunk az eladóval. Az eladó természetesen a szerződéskötéskor kialkudott összeget fogja megkapni!

A szerződéskötéshez szükség van az eladó személyi igazolványára és lakcím igazoló kártyájára.
Cég esetén céges papírokra, adószámra, aláírási címpéldányra.

Amennyiben a bizományba adó eláll eladási szándékától, úgy, a szállítási díj rendezése után adjuk át a készüléket.

Call Now Button