OTTHONI SZOLÁRIUMOK

220 V-ról működő szolárium.

Név: Uwe tutti frutti

Szín: Kiwi

Az UWE Tutti Frutti egy egyedülálló otthoni szolárium a maximális kikapcsolódásért és a gyönyörű barnulásért. Az otthoni szolárium egy interaktív vezérlőpanellel van felszerelve közvetlenül a szolárium belsejében, így könnyedén vezérelheti közvetlenül napozás közben.
A weboldalon látható fényképek mind saját készítésűek, tehát ezekkel a gépekkel és kiegészítő termékekkel valóban számolhatsz, hogy megtalálod bemutatótermünkben! Bízunk benne, hogy ezzel is tovább növelhetjük elégedettséged, hiszen nem használunk illusztrációt, csak valós adatokat adunk közre.

Minden modellt kizárólag műszakilag ellenőrzött, kifogástalan állapotban tartunk, és adunk át! Szállítást, telepítést Magyarország teljes területén vállalunk, mely előtt akár igénybe veheted komplett szaktanácsadásunkat!

Ellentétben más cégekkel az általunk forgalmazott szolárium gépekben nincsenek rejtett költségek. A szolárium gépek megvásárlásával ÚJ,felső kategóriás,Magic Premium,Red Light (piros cső ) 1000 órás szolárium cső mixel adjuk át.

A garancia időtartama 6-12 hónap, amelynek további előnyeiről a Szervizelés és Szolgáltatásaink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Van elképzelésed, esetleg már ki is néztél egy szolárium gépet, mely megfelel igényeidnek? Várjuk megkeresésed, mihamarabb válaszolunk!

Call Now Button